Zásady ochrany osobních údajů

1. Ochrana a bezpečnost osobních údajů

Společnost DEICHMANN-OBUV s.r.o., se sídlem Londýnské náměstí 853/1, 639 00 Brno (dále také „společnost DEICHMANN") vás ujišťuje o důvěrném zacházení se všemi osobními údaji uživatelů.

V rámci tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů Vás chceme informovat o tom, jak zabezpečujeme ochranu Vámi sdělených osobních údajů. Osobní údaje jsou ve společnosti DEICHMANN shromažďovány, zpracovávány a používány výhradně v souladu s platnými zákonnými předpisy na ochranu osobních údajů. Naše praxe v oblasti ochrany údajů je tudíž v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „GDPR“ z anglického General Data Protection Regulation) a aktuálně platnou českou legislativou.

2. Informace v souladu s článkem 13 GDPR

Správce osobních údajů:
DEICHMANN-OBUV s.r.o., IČO 26731185, se sídlem Londýnské náměstí 853/1, Štýřice, 639 00 Brno, Česká republika;

Kontaktní údaje:

e-mail: service-cz@deichmann.com

Společnost DEICHMANN je členem mezinárodní skupiny DEICHMANN s regionální centrálou v Rakousku a skupinovou centrálou v Německu. Obě entity mají jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. V Rakousku je to paní Marianne Fialik-Weissel (marianne_fialik-weissel@deichmann.com) a ve Spolkové republice Německo je to pan Martin Hölscher (martin_hoelscher@deichmann.com).

V rámci vaší návštěvy našich internetových stránek, včetně internetového obchodu, od vás budou získány zejména tyto osobní údaje:

Oslovení, jméno, příjmení, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo, dodací adresa, a dále dobrovolné osobní údaje: datum narození a velikost obuvi, jakož i údaje zpracované prostřednictvím níže popsaných aplikací či zpracovateli / poskytovateli služeb. V případě objednávky bude uložena i IP adresa.

Účely, pro které jsou osobní údaje zpracovávány:

- vyhodnocení chování při klikání na internetu a nákupního chování zákazníků, sledování (tracking) e-mailů a personalizovaný marketing: budeme vyhodnocovat Vaši nákupní historii v souvislosti s produkty, které jste již zakoupili, a to proto, abychom Vám mohli nabízet a navrhovat další podobné produkty. Kromě toho budeme vyhodnocovat informace, které jste na naší webové stránce zanechali při svých předchozích návštěvách. Chceme tak lépe poznat a analyzovat Vaše nákupní potřeby. Nástroje, které k tomuto vyhodnocování používáme, jsou blíže vysvětleny v bodě 4, po jehož přečtení budete mít o našich postupech jasnější představu,

- vyřizování kupních smluv online (internetový obchod)

- zasílání newsletteru

- zasílání pošty

- účast na soutěžích

- zajištění síťové a informační bezpečnosti: za účelem ochrany proti kybernetickým útokům a proti podvodnému jednání používáme firewally. V této souvislosti dochází ke zpracování osobních údajů (IP adresa, čas otevření stránky internetového obchodu).

Právní základ pro zpracování:

a) Subjekt údajů udělil souhlas se zpracováním svých osobních údajů pro jeden nebo několik konkrétních účelů.

b) Zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů.

V případě zakoupení zboží v našem internetovém obchodě (uzavření smlouvy) je nutné poskytnout vaše osobní údaje (čl. 6 odst. 1 b) GDPR). Dle tohoto ustanovení jsme oprávněni zpracovávat, a tudíž po vás požadovat nezbytné osobní údaje. V případě neposkytnutí těchto údajů nemůže nákup v našem internetovém obchodě proběhnout.

c) Zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce či třetí strany. O zpracování osobních údajů za účelem ochrany našich oprávněných zájmů se jedná v těchto případech:

- konzultace a výměna údajů s registry dlužníků za účelem zjištění bonity, resp. rizika neplacení;

- kontrola a optimalizace postupů zaměřených na analýzu potřeb a přímé oslovování zákazníků, jakož i opatření potřebných k řízení obchodní činnosti a k dalšímu rozvoji služeb a produktů;

- propagace vlastních produktů, hodnocení zákazníků, průzkum trhu a veřejného mínění, pokud jste proti zpracování svých osobních údajů nevznesli námitku podle čl. 21 GDPR;

- v rámci vymáhání práva pro účely odvrácení nebo uplatnění právních nároků;

- navázání kontaktu (např. prostřednictvím e-mailu, telefonicky, poštou) za účelem dotazování se na kvalitu služeb a spokojenost zákazníků;

- zachování síťové a informační bezpečnosti;

- pro nutné administrativní účely.

Příjemci nebo kategorie příjemců osobních údajů:
Zaměstnanci DEICHMANN pověření úkoly z oblasti prodeje, logistiky, účetnictví, IT a marketingu, jakož i osoby pověřené zpracováním zakázek a další příjemci osobních údajů: odpovědná oddělení ze skupiny DEICHMANN, správní a soudní orgány, orgány státní správy, Metapeople GmbH, dreifive GmbH, Fiege s.r.o., Česká pošta s.p., Mapp Digital Germany GmbH, MediaCom Praha, s.r.o.

Doba, po kterou jsou osobní údaje uloženy, resp. kritéria pro stanovení této doby: zákonné lhůty, doba trvání smlouvy a nezbytná doba po ukončení (zejména zákonná doba, doba pro uplatňování právních nároků), doba udělení souhlasu, trvání oprávněného zájmu. V internetovém obchodě až do úplného vyřízení konkrétní kupní smlouvy a navazujících lhůt pro uplaťňování právních nároků. V případě zasílání newsletteru tak dlouho, dokud se příjemce neodhlásí.

Práva subjektu údajů:
Máte právo od správce požadovat informace o osobních údajích a zpracování, máte právo na opravu, výmaz, popřípadě omezení zpracování a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost údajů. S dotazy či požadavky v této souvislosti se laskavě obracejte na e-mailovou adresu service-cz@deichmann.com.

Jestliže se zpracování údajů řídí výhradně čl. 6 odst. 1 a) GDPR, tzn. že jste udělili souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů, jste oprávněni svůj souhlas kdykoli odvolat, aniž by tím však byla dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Máte právo kdykoli vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů za účelem přímého marketingu.

Právo na odvolání svého souhlasu se zpracováním osobních údajů nebo právo vznést námitku proti zpracování svých osobních údajů můžete kdykoli uplatnit e-mailem zaslaným na adresu service-cz@deichmann.com nebo běžnou poštou na adresu:

DEICHMANN-OBUV s.r.o., IČO 26731185, se sídlem Londýnské náměstí 853/1, Štýřice, 639 00 Brno, Česká republika.

Máte právo podat stížnost k příslušnému dozorovému orgánu. V České republice je to Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, e-mail: posta@uoou.cz.

Případně se též můžete spojit s některým dozorovým orgánem v rámci EU.

Pokud jde o vyhodnocování údajů k vaší osobě, nedochází k automatizovanému rozhodování.

V případě dotazů na téma ochrana osobních údajů nás můžete oslovit prostřednictvím těchto kanálů:

- prostřednictvím našeho kontaktního formuláře nebo na e-mailové adrese service-cz@deichmann.com;

- nebo běžnou poštou na adrese DEICHMANN-OBUV s.r.o., IČO 26731185, se sídlem Londýnské náměstí 853/1, Štýřice, 639 00 Brno, Česká republika;

- nebo telefonicky na naší zákaznické bílé lince 840 777 778.

3. Shromažďování, ukládání a používání osobních údajů

Osobní údaje jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby (článek 4 odst. 1 GDPR). Mezi osobní údaje patří např. vaše jméno, vaše telefonní číslo, vaše adresa i jiné údaje, které nám sdělíte například při registraci a při založení vašeho zákaznického účtu. Údaje, které nelze přímo spojovat s vaší osobou, anpř. anonymizované údaje získané kupříkladu při návštěvě našeho internetového obchodu, mezi osobní údaje nepatří.

4. Popis softwarových nástrojů používaných v internetovém obchodě

Newsletter
Při přihlášení se k odběru našeho newsletteru DEICHMANN souhlasíte s tím, že smíme používat vámi sdělené údaje, abychom vám mohli e-mailem posílat informace o obsahu a produktech z našeho sortimentu. Pro statistické účely vyhodnocujeme anonymní formou, na jaké odkazy čtenáři newsletteru kliknuli. Není přitom rozpoznatelné, jaká konkrétní osoba na daný odkaz klikla. Pro optimalizaci naší nabídky vyhodnocujeme personalizovaným způsobem, na jaké odkazy v newsletteru klikáte.

Pro odesílání newsletteru používáme takzvanou metodu double opt-in, to znamená, že Vám newsletter budeme zasílat až poté, co kliknutím v informačním e-mailu zasílání explicitně potvrdíte.

Poté Vám zašleme potvrzující e-mail a požádáme Vás, abyste kliknutím odkazu obsaženého v tomto e-mailu potvrdili, že chcete náš newsletter odebírat.

Budou-li tvorbou a odesíláním newsletteru pověřeny jiné společnosti, budou i tyto povinny vaše osobní údaje chránit v souladu s GDPR a aktuálně platnou českou legislativou a využívat je výhradně pro tento přesně vymezený účel.

Jestliže od nás newsletter již nebudete chtít dostávat, můžete odběr newsletteru kdykoli odvolat.

V každém newsletteru naleznete naleznete odkaz pro odhlášení.

Také můžete odběr newsletteru odhlásit zasláním e-mailu na e-mailovou adresu service-cz@deichmann.com či dopisu na adresu DEICHMANN-OBUV s.r.o., IČO 26731185, se sídlem Londýnské náměstí 853/1, Štýřice, 639 00 Brno, Česká republika nebo

telefonicky prostřednictvím naší zákaznické bílé linky 840 777 778.

Využívání služby Criteo

Služby Criteo používají cookies, aby bylo možné pseudonymizovaným způsobem sledovat Vaše chování při surfování a zasílat Vám tak kontextualizovanou reklamu (bannery, e-maily...) odpovídající Vašim zájmům. Přejete-li si, aby nabídky, které jsou vám zasílány e-mailem, již nebyly dále kontextualizovány, klikněte prosím zde.

Vytvoření pseudonymizovaných uživatelských profilů pro analýzu webu

Na našich webových stránkách jsou pomocí aplikace econda Shop Monitor, webové analytické služby zpracovatele, společnosti econda GmbH, shromažďována a ukládána data, z nichž se s použitím pseudonymů vytvářejí uživatelské profily. Tyto uživatelské profily slouží k analýze chování návštěvníků a vyhodnocují se pro zlepšení naší nabídky a její přizpůsobení aktuálním potřebám.

Za tímto účelem se mohou používat soubory cookie, které umožňují opětovnou identifikaci internetového prohlížeče. Uživatelské profily se však bez výslovného souhlasu návštěvníka nespojí s údaji o nositeli pseudonymu.

Zejména se bezprostředně po doručení anonymizují IP adresy, čímž se znemožní přiřazení uživatelských profilů k IP adresám.

Shromažďování a ukládání dat pro účely webové analýzy můžete kdykoliv s platností do budoucna zrušit tím, že potvrdíte zrušení kliknutím na odkaz:
www.econda.de/econda/datenschutz/widerruf-datenspeicherung.html.

Na našich webových stránkách jsou zpravovávány osobní údaje analytickou službou zpracovatele, společnosti AppNexus, pomocí nástroje Adnexus data, z nichž se s použitím pseudonymů vytvoří uživatelské profily.

Tyto uživatelské profily slouží k analýze chování návštěvníků stránek, a jsou vyhodnocovány ke zlepšení naší nabídky a jejímu přizpůsobení aktuálním potřebám. K tomu mohou být použity soubory cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které se lokálně uloží na počítači návštěvníka dané internetové stránky, a umožní tak opětovnou identifikaci při další návštěvě našich webových stránek. Pseudonymizované uživatelské profily se bez speciálně uděleného výslovného souhlasu dotyčné osoby nespojují s osobními údaji o nositeli pseudonymu.

Cookies

Abychom zvýšili atraktivitu našich stránek a umožnili používání určitých funkcí, používáme na různých stránkách tzv. cookies. Cookies slouží k tomu, aby naše prezentace na internetu byla obecně uživatelsky přívětivější, efektivnější a bezpečnější, a aby se zrychlila navigace na naší platformě. Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají na vašem koncovém zařízení. Cookies budou po ukončení vyhledávání, tedy po zavření Vašeho internetového prohlížeče, opět smazány (tzv. cookies relací). Jiné cookies zůstávají na vašem koncovém zařízení a dávají nám nebo našim partnerským firmám možnost, při vaší další návštěvě znovu rozpoznat váš prohlížeč (trvalá cookies).

Zde konkrétní příklad: Chcete-li využívat náš nákupní košík, musíte povolit používání cookies relací a trvalých cookies. Váš prohlížeč můžete nastavit tak, že můžete být informování o nasazení cookies a jednotlivě rozhodnout o jejich přijetí anebo přijetí cookies omezit na určité případy anebo cookies obecně vyloučit. Při nepřijetí cookies jsou nicméně funkcionality našich webových stránek omezené.

Tracking-Pixel

Soubory Tracking-Pixel fungují podobně jako cookies, ovšem pro uživatele nejsou viditelné. Tracking-Pixel využíváme v rámci funkcí obchodu k měření uživatelského chování, v rámci newsletteru, k řízení nabídek v remarketingu. Tyto údaje jsou anonymní a nejsou propojeny s osobními údaji v počítači uživatele ani s jakoukoli databází. Chcete-li zablokovat web bugy na našich stránkách, můžete použít např. webwasher, bugnosys nebo AdBlock (pro prohlížeč Firefox). Chcete-li zablokovat web bugy v našem newsletteru, nastavte si e-mailový program tak, aby ve zprávách nezobrazoval HTML. Web bugy jsou blokovány také v případě, že své maily čtete v režimu off-line.

Pokud jste souhlasili s odebíráním našeho newsletteru, budeme Vaši e-mailovou adresu a případně i Vaše jméno využívat pro zasílání (pokud možno individuálních) informací o produktech, akcích, soutěžích. V našich newsletterech je umístěn tracking pixel analyzující Vaše klikání, díky čemuž se dozvíme, u kterých částí newsletteru jste se zdrželi, a které odkazy jste využili. Tímto způsobem vznikají personalizované uživatelské profily přiřazené k Vaší osobě nebo k vaší e-mailové adrese, s jejichž pomocí dokážeme lépe uzpůsobovat naše reklamní sdělení (zejména v podobě newsletterů, on site reklamy i tištěných letáků) podle Vašich osobních zájmů a zároveň zlepšovat kvalitu webové nabídky. Svůj souhlas s odebíráním newsletteru nebo s vytvářením personalizovaných uživatelských profilů můžete kdykoli odvolat s účinkem do budoucnosti, a to třeba tak, že se z odebírání newsletteru odhlásíte na naší webové stránce.

Google Analytics

Tato webová stránka používá službu „Google Analytics“ od společnosti Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA). Tato služba analyzuje Vaše užívání webové stránky. Používá k tomu „cookies“, což jsou textové soubory, které se ukládají ve Vašem koncovém zařízení. Informace shromážděné pomocí cookies jsou zpravidla odesílány na server společnosti Google v USA, kde se ukládají.

Na této webové stránce je aktivována anonymizace IP. IP adresy uživatelů v rámci členských států Evropské unie a Evropského hospodářského jsou kráceny. Díky tomuto krácení zaniká možnost přiřazení Vaší IP adresy k Vaší osobě. V rámci dohody o zpracování dat, kterou provozovatelé webové stránky uzavřeli se společností Google Inc., pak tato společnost za pomoci shromážděných informací vyhodnocuje aktivity při užívání webové stránky a poskytuje služby spojené s užíváním internetu.

Ukládání cookies ve svém zařízení můžete zabránit odpovídajícím nastavením svého prohlížeče. Jestliže však Vás prohlížeč nepovoluje cookies, není zaručeno, že budete mít neomezený přístup ke všem funkcím této webové stránky.

Pomocí odpovídajícího pluginu prohlížeče můžete zabránit také tomu, aby byly informace shromážděné prostřednictvím cookies (včetně Vaší IP adresy) odesílány společnosti Google Inc. a touto společností používány. Příslušný plugin naleznete zde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Další informace týkající se využívání údajů společností Google Inc. naleznete zde: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Facebook

Na těchto internetových stránkách se používají takzvané moduly plug-in („plug-iny“) sociální sítě Facebook, kterou provozuje společnost Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (dále jen „Facebook“).

Pokud navštívíte internetové stránky naší internetové prezentace, která obsahuje takový plugin, naváže Váš prohlížeč přímé spojení se servery Facebooku. Obsah pluginů se z Facebooku přenese do Vašeho prohlížeče a integruje se do stránky. Díky tomuto spojení obdrží server Facebooku informaci, jaké z našich internetových stránek jste navštívili. Jste-li při tom přihlášeni na Facebooku, přiřadí Facebook tyto informace přímo k Vašemu osobnímu facebookovému profilu. Při použití funkcí plugin (např. kliknutím na tlačítko „To se mi líbí" nebo přidáním komentáře) budou i tyto informace přiřazeny k Vašemu facebookovému profilu. Pokud nechcete, aby o Vás Facebook shromažďoval údaje prostřednictvím našich internetových stránek, musíte se před návštěvou našich internetových stránek z Facebooku odhlásit.

Nemáme žádný vliv na rozsah údajů, které Facebook s pomocí pluginů získává a informujeme Vás tudíž na základě nám dostupných informací. Bližší informace ke zjišťování a využívání údajů prostřednictvím Facebooku, o Vašich souvisejících právech, možnostech ochrany Vašeho soukromí naleznete v prohlášení o ochraně osobních údajů Facebooku na www.facebook.com/about/privacy/.

Při používání Facebooku jsou Facebooku předávány údaje uživatele, které je z technických důvodů nezbytné předávat. Všechny aktivity, které uživatel v rámci facebookového portálu provede, jsou pro Facebook viditelné a vysledovatelné.

Metalyzer

Pro tracking a reporting naše webová stránka používá nástroj metalyzer společnosti metapeople GmbH, Philosophenweg 21, 47051 Duisburg, Spolková republika Německo (dále jen „metapeople"), s jehož pomocí dokážeme měřit a rozesílat prostředky online marketingu. Kromě toho se snažíme zajistit průběžnou optimalizaci naší webové stránky tak, aby vyhovovala Vašim potřebám. Za tímto účelem využíváme technologie na bázi souborů cookie a pixel. Tyto zájmy lze ve smyslu čl. 6 odst. 1 věty 1 písm. f) GDPR považovat za oprávněné. V souvislosti s umisťováním reklamních prostředků a s vyhodnocováním kliků a konverzního poměru jsou shromažďovány a ukládány informace o používání této webové stránky, např. ID kampaně, poskytovatele služeb, konverze, kliku, partnera, objednávky a produktu, datum a čas dotazu na server, referrer URL, user agent, anonymizovaná IP adresa, geodata, MLIDs (cookies), časové razítko touchpointu a měna. Instalaci cookies můžete zamezit vhodným nastavením svého prohlížecího softwaru. V takovém případě však pravděpodobně nebudete moci využívat všechny funkce této stránky v plném rozsahu.
Zejména v případě mobilních koncových zařízení můžete aktivitu metalyzeru kromě nastavení prohlížeče zablokovat i tím, že kliknete na tento odkaz (https://metapeople.com/opting-out-of-cookies/). Dojde k umístění souboru opt-out cookie, který zabrání budoucímu shromažďování Vašich osobních údajů při návštěvě této webové stránky. Soubor opt-out cookie, který se uloží ve Vašem přístroji, platí pouze pro tento prohlížeč a pouze pro naši webovou stránku. Jestliže v tomto prohlížeči vymažete cookies, budete muset opt-out cookie umístit znovu.

Další informace týkající se ochrany osobních údajů v souvislosti s nástrojem metalyzer naleznete v prohlášení o ochraně osobních údajů společnosti metapeople (https://metapeople.com/datenschutz/).

Ve Interactive

K poskytovaní cílených marketingových kampaní využíváme služby společnosti Ve Interactive DACH GmbH (Französische Strasse 47, 10117 Berlín, dále jen „Ve“). Společnost Ve shromažďuje pomocí souborů cookies osobní údaje koncových návštěvníků našich stránek za účelem poskytnutí personalizované nabídky. Kliknutím sem zobrazíte pravidla ochrany soukromí společnosti Ve.
 

5. Bezpečnost

Internetová bezpečnost

Společnost DEICHMANN používá prostřednictvím vašeho prohlížeče standardní bezpečnostní opatření – takzvané SSL šifrování. Šifrování uživatelských údajů probíhá prostřednictvím SSL – tzv. šifrování SSL. Uživatelské údaje jsou šifrovány pomocí SSL certifikátů (třída 2) 256 bitovým šifrováním s maximální délkou klíče 2048 bitů. Oblasti chráněné SSL kódem poznáte podle symbolu zámku ve svém prohlížeči. Zabezpečená spojení se zpravidla mohou zjistit podle vaší adresy, která začíná písmeny „https://”. Když dvakrát kliknete na symbol zámku, objeví se bližší informace o certifikaci zabezpečení. Vaše osobní údaje jsou u nás bezpečně předávána s tímto šifrováním. Platí to jak pro vaši objednávku, tak i pro přihlášení zákazníka do systému (login). Nikdo sice nedokáže zaručit absolutní ochranu, naše webové stránky a všechny ostatní systémy však technickými a organizačními opatřeními chráníme proti ztrátě, zničení, přístupu, změně nebo šíření Vašich údajů neoprávněnými osobami.

Zabezpečení údajů

Provedli jsme technická a organizační bezpečnostní opatření, abychom vaše osobní údaje chránili proti ztrátě, zničení, manipulaci a neoprávněnému přístupu. Všichni naši zaměstnanci jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, tedy nakládat s těmito údaji jako důvěrnými. Naše bezpečnostní opatření jsou průběžně aktualizována s ohledem na technický vývoj.

6. Aktualizace a změny

Prvky tohoto prohlášení, informace o ochraně osobních údajů, můžeme měnit nebo aktualizovat, aniž Vás o tom budeme předem informovat. Než využijete naší nabídky, prověřte prosím vždy prohlášení o ochraně osobních údajů, abyste při případných změnách nebo aktualizaci měli vždy aktuální informace.

7. Právní předpisy

GDPR a aktuálně platná česká legislativa

Zpracování osobních údajů předaných společnosti DEICHMANN se řídí Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) a aktuálně platnou českou legislativou. Dle těchto předpisů je přípustné shromažďovat, zpracovávat, využívat a předávat osobní údaje (dále jen „použití osobních údajů“), pakliže to dovoluje GDPR a jiná aktuálně platná česká legislativa, nebo jestliže subjekt údajů udělil se zpracováním souhlas.

Aktualizace těchto podmínek použití osobních údajů

Vzhledem k neustálým technickým a právním změnám musíme níže uvedené podmínky použití osobních údajů čas od času změnit, respektive aktualizovat. Před každým použitím naší webové stránky proto zkontrolujte, kdy byla na stránkách zveřejněna poslední aktuální verze.

Autorská práva a další práva s nimi související

Celý obsah našich webových stránek, včetně textů, fotografií, grafického znázornění, audio a video souborů je – pokud není vysloveně uvedeno jinak – našim vlastnictvím. Tento autorským právem chráněný obsah nesmí být bez našeho souhlasu použit ani pro soukromé a ani pro veřejné nebo reklamní účely (stáhnutí, kopírování). Změny, překlady nebo další úpravy obsahu si vyžadují předcházející písemný souhlas ze strany DEICHMANN. Neschválené nebo neoprávněné použití obsahu webových stránek, všech uvedených značek a označení s logem DEICHMANN je zakázáno. Upozorňujeme na to, že porušení našich autorských práv nebo ostatních práv průmyslového vlastnictví může vést k občanským, správním a/nebo trestním sankcím.

Prohlášení o vyloučení odpovědnosti

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky třetích osob, které lze vyvolat přes hypertextové odkazy a na jejichž obsah nemáme žádný vliv. Společnost DEICHMANN proto nepřebírá žádné ručení nebo odpovědnost za případný nezákonný obsah nebo jiné porušení práv na webových stránkách cizích poskytovatelů a dodavatelů. Informace na této webové stránce byly vypracovány a prověřeny s náležitou péčí. Přesto nemůžeme převzít odpovědnost za jejich aktuálnost, správnost, úplnost a / nebo kvalitu. Tyto webové stránky slouží jako zdroj všeobecných informací a v žádném případě nenahrazují odbornou radu. Společnost Deichmann nepřebírá žádnou odpovědnost za jednání, která budou na základě této webové stránky učiněna. Použití této webové stránky a stahování dat je na vlastní nebezpečí. Společnost DEICHMANN nepřebírá odpovědnost za vzniklé škody, zejména pak v datových souborech, hardwaru a / nebo softwaru uživatele.

Kontakt

V případě dotazů k našemu prohlášení, informaci o ochraně osobních údajů, nám prosím pošlete písemnou zprávu na adresu:

DEICHMANN-OBUV s.r.o., IČO 26731185, se sídlem Londýnské náměstí 853/1, Štýřice, 639 00 Brno, Česká republika;

nebo e-mail na adresu: service-cz@deichmann.com.